.:: Debestthinker ::.

.:: Debestthinker ::.
ASSALAMUALAIKUM...AHLAN WA SAHLAN...PASTIKAN SETIAP LANGKAH YANG DIAMBIL ADALAH UNTUK KEBAIKKAN

PESTA KONVO..

|

Hahaha.. Agak melucukan dan lawak bila difikirkan aku men kete laga semalam. da sekian lama atau berkurun tak main mende alah tu tapi semalam aku main.haha..Seingat aku, last men masa darjah 5 dulu masa kat Pesta Penang.Aku bukan men sorg2, tapi ngan member2la..tu yang lagi best tu..hahaha..

Tapi apepun enjoyla..nak2 ngan member2kan? lagila..hmm..tapi main2 gak perasaan dalam ati tetap ade risau.mane taknye da dekat 3 bulan ngaji dalam otak masih tak de pe2 lagi..belajer ape pun tak thu sem ni..huhu..terukkan? gi kelas nganga ja..tak tau pa.

Sedar,bukan tak sedar tapi tak cek taula..mood nak study tu tak mai lagi..kepala otak masih pikir nak enjoy dan seronok jer..semalam lepak kat pesta konvo sampai kul 12 pastu balik men badminton lak sampai kul 3 pagi, balik penat dan terus landing..tak thu mcm mana nak bagi ada mood study..bak kata kawan2 aku, tunggu malam examlaa, compem ada..ha masa tu mulala baru nak carik nota dan len2...

Fush..sedarlah wahai diri....

3 comments:

Monkey D Luffy said...

dekat exam datang ler mood tu

hehe

debest_thinker said...

hahaha..habit org laki gitula..

piNky LuCiA said...

dala tu.. study laa pulak.. dah banyak sangat main tu..huhu

 

©2009 .:: DeBest_Thinker ::. | Template Blue by TNB